2021. ANUGA Nemzetközi Élelmiszer- és Vendéglátóipari Szakkiállítás
Az elmúlt évek megfeszített munkájának eredményeként, 2021. Októberében kijutott a Görbeházi Galamb Kölnbe az ANUGA Nemzetközi Élelmiszer- és Vendéglátóipari...
Gulfood 2022. – A világ legnagyobb éves étel- és ital beszerző eseménye
2022-ben mi is részt vettünk a világ legnagyobb éves étel- és ital beszerző eseményén Dubajban.
Creative-Menu-Design Praxis – Workshop
Peter Scharff konyhájában Michael Möhring vezénylésével bemutathattuk és lehetőséget kaptak a meghívott séfek és acatering üzletvezetők a galambhús mellett...
Enne galambhúst?
A galamb vörös húsáért ma főleg a luxuséttermek kapkodnak, a fogyasztók főleg a feldolgozott, félkész termékeket keresik. Nagyszüleink, dédszüleink...
Tényleg arra várunk, hogy a sült galamb a szánkba repüljön
Eltűnt a galambhús a magyar gasztronómiából az elmúlt évtizedekben, a közelmúltban azonban ismét felfedezték maguknak a hazai luxuséttermek. A...
Megőrülnek a luxuséttermek ezért a magyar húsért: úgy veszik, mint a cukrot
Ha kiejtjük azt a szót, hogy galamb, a legtöbbünknek valószínűleg a pályaudvarokon és a padok környékén „bandázó” madarak jutnak...
Ismeretek és ízek: a jó ízlés nagykövetei
2022. március 24-én a Hungexpo SIRHA Budapesten került megrendezésre a Magyar Nemzeti GasztronómiaiSzövetség által az ’Ismeretek és ízek: a...
2022 SIRHA – BUDAPEST HUNGEXPO
Az Innovációs Termékverseny bronzérmesei lettünk, büszkék vagyunk, hogy két nagyon neves díjazott előzött csak meg bennünket, dicsőség velük egy...
Inno d’Or – Év Innovációja 2022
A Trade Magazin által szervezett Inno d’Or – Év Innovációja 2022 elnevezésű versenyen, ez az egyre több húsrajongó által...
Innovatív „sült galamb” – magyar fejlesztésű gasztroélmény
Szuvidált galambhús nagy mennyiségben és állandó minőségben: különleges termékkel találkozhatnak a magyar fogyasztók, és számos külföldi piacon is elérhető...
Tusványos 2022
A főszervezők felkérésére a rendezvény nyitófogadásán csapatunk több mint 200 adag galambsültet készített el kemencében a meghívott vendégek számára,...
Farkas Bertalannal találkoztunk
Farkas Bertalan űrhajósként meghódította a világűrt, mi meghagyjuk az űrt neki, nekünk elég a világ.
XXXI. Farmer Expo 2022. augusztus 17-20.
XXXI. Farmer Expo Debrecenben abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy nekünk ítélték a Baromfitenyésztés Nagydíjat.
FHA Szingapúr 2022
Megnyitotta kapuit a Délkelet-ázsiai Államok Szövetsége térség egyik legjelentősebb nemzetközi élelmiszer és ital szakkiállítása a Food&HotelAsia (FHA) Szingapúrban.
Galamb a Rumour menüjén
Új galamb fogásunk hasít a menün - Galamb, szecsuáni fokhagymával
SIAL PARIS 2022. október 15.-19.
2022. október 15-én megnyitotta az AMC közösségi standját, ahol 32 magyar cég, valamint a Hungarian Food Business Program képviseli...
Épül a galambvágóhíd Görbeházán
"Épül a galambvágóhíd Görbeházán. Gratulálok Barabás Jánosnak a beruházáshoz. Biztos háttere lesz a húsgalamb programnak."
Magyar élelmiszerek Dubajban
Közösségi standdal és huszonkét kiállítóval vesz részt az Agrármarketing Centrum a világ egyik vezető élelmiszeripari szakkiállításán, a Gulfood-on. Az...
Készülnek az új termékeink
A vágóhíd építkezési munkálatokkal párhuzamosan készülnek legújabb termékeink füstölt és konfitált formában.
A görbeházi galamb nemzeti kuriózum lehet
Kistermelők lapjában és Magyar Mezőgazdasági magazin legújabb számában is lehet olvasni a húsgalamb tenyésztésről és az épülő vágóhídról.
M1 ITTHON VAGY! – KULINÁRIS CSILLAGTÚRA
Jelenleg Magyarországon 9 MICHELIN-CSILLAGOS étterem van, melyből 4 étteremmel kapcsolatban állunk.
Sült galamb spenótos, zelleres ToTu-val
Sokan csak várják, hogy a szájukba repüljön a sültgalamb. Ez is egy opció, de reálisabb lehetőség Szabó Anita „Sült...